Jevrić brojao do 14

I. S.
Jevrić brojao do 14

Velika Obarska - Trener Mladosti Dušan Jevrić izvršio je prozivku i time ozvaničio početak priprema semberskog premijeligaša.

- Najzad smo krenuli sa radom, a prve dvije sedmice treniraćemo u Velikoj Obarskoj. Zatim odlazimo na visinske pripreme na Jahorinu gdje ćemo dorađivati i uigravati našu formu. Sretan sam što sam i dalje na klupi ovog uzornog kolektiva i nadam se uspjehu i u narednoj takmičarskoj sezoni. Tokom priprema neke stvari ćemo rješavati u hodu, pogotovo kada je riječ o igračkom kadru koji nam nedostaje - rekao je Jevrić.

Klub su zvanično napustili Dušan Hodžić koji je otišao u mostarski Velež, Lazar Zečević (GOŠK Jug, Dubrovnik), a Vukašin Benović je u potrazi za novim angažmanom. U prelaznom roku cilj je popuniti praznine u igračkom kadru.

- Moramo angažovati nekoliko iskusnijih igrača. Ono što svi u klubu generalno želimo je da ove godine postanemo još stabilniji u odnosu na proteklu godinu. Zato nam je cilj da od prvog dana radimo dobro i naporno kako bismo ostvarili svoje planove u šampionatu - dodao je Jevrić.

Prozivci je prisustvovalo 14 fudbalera a opravdano su bili odsutni golman Bojan Tripić i igrač Dragan Anđelić. Na prvo okupljanje odazvali su se: Perica Trifković, Delimir Bajić, Miroslav Mazić, Anel Ramić, Srđan Savić, Mikica Blagojević, Mikica Krstić, Dalibor Krezović, Mikica Božić, Aleksandar Vasić, Aleksandar Jović, Dragiša Komarčević, Dragan Ristić i Filip Kostić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana