Gačanke prekinule dominaciju Bimal Jedinstva; San jedne Ivane postao java

Dejan Kondić
Gačanke prekinule dominaciju Bimal Jedinstva; San jedne Ivane postao java

GACKO - Svakoj dinastiji dođe kraj. Nakon decenije i po vladavine u ženskoj odbojci BiH Bimal Jedinstvo svrgnuto je s trona.

Ekipa Gacka uspjela je nakon majstorice, koja će se dugo prepričavati, u ovaj hercegovački grad donijeti pehar šampiona. Presudna je bila prednost domaćeg terena i velika želja Gačanki da šampionski pehar konačno donesu u sv¬je vitrine, ističe za "Glas Srpske" jedna od junakinja tima iz Hercegovine Ivana Radović.

 - Ostvarila sam san! Napravili smo istorijski uspjeh i mislim da nismo još svjesni šta smo uradili. Imali smo ogromnu podršku sa tribina i do¬šli smo do željenog cilja. Moja prva titula u Gacku, vjerujte da je poseban osjećaj - u dahu je r-kla Radovićeva.

Pouzdani primač servisa Radovićeva osvojila je srca svih navijača u Gacku. Naglašava da će prvo pričati sa ljudima iz svog kluba, a onda saslušati ponude kojih, kako kaže, ima.

- Što se tiče ostanka u Gacku, vidjećemo, imam par ponuda iz inostranstva, ali ću prvo sjesti sa upra¬vom kluba i popričati, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje - zaključila je Radovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana