Fudbaleri Sloge stigli u Antaliju: Ćurguz s 27 aduta

D. P.
Fudbaleri Sloge stigli u Antaliju: Ćurguz s 27 aduta

ANTALIJA - Fudbaleri Sloge doputovali su u Antaliju, gdje će u narednih 14 dana brusiti formu za nastavak sezone u kojoj ih očekuje grčevita borba za opstanak.

Na spisku putnika za Tursku našlo se 27 fudbalera i to golmani Elvir Trako, Bakir Brajlović i Ilja Gučmazov, te igrači David Čolić, Karlo Stapić, Ostoja Šaula, Dušan Ristić, Miloš Milanović, Miloš Nikolić, Vasilije Perković, Danijel Kovačević, Franko Dadić, Milan Lalić, Albin Omić, Nikola Popara, Adonis Bilal, Ivan Đorić, Dimitrije Zajić, Pavel Baranov, Staša Bastić, Demir Peco, Obrad Starčević, Nemanja Mihajlović, Uglješa Stevanović, Mario Krstovski, Sergej Vintonji i Toni Livančić.

- Odradili smo uvodni dio priprema kojim smo izuzetno zadovoljni. Sada nam preostaje da u Antaliji uigravamo linije tima i polako iskristališemo idealnih 11, koji će u nastavku sezone podnijeti najveći teret u borbi za opstanak. Najvažnije je da kvalitetno radimo i da nas mimoiđu povrede. Moguće je da nas do kraja prelaznog roka još neko pojača, ali ovo su otprilike igrači na koje ću računati na proljeće - rekao je Ćurguz.

Fudbaleri Sloge u Turskoj odigraće tri utakmice. Prvi rival 1. februara biće Sogdijana iz Uzbekistana, dok će se Dobojlije četiri dana kasnije sastati s Arsenalom iz Tule. Za 8. februar planiran je i treći posljednji duel, a protivnik će biti još jedan ruski klub, UFA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana