Fudbaleri Radnika dočekuju Široki Brijeg u nedjelju: Uz reflektore do prvog slavlja

D. P.
Fudbaleri Radnika dočekuju Široki Brijeg u nedjelju: Uz reflektore do prvog slavlja

BIJELjINA - Fudbaleri Radnika, poslije osvojenog boda protiv Zrinjskog u Mostaru, u nedjelju od 19 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini dočekuju Široki Brijeg. Za Bijeljince će ova utakmica ostati upisana u anale kluba, jer će biti prva koja će se odigrati pod svjetlošću reflektora.

- Sigurno je da će za sve nas to biti nešto novo, ali želimo da taj istorijski datum za Radnik uljepšamo pobjedom. Prošla su već tri kola, a još nismo osjetili slast pobjede i mislim da je došlo vrijeme da je ostvarimo. Naravno, neće nam biti nimalo lako jer je Široki Brijeg veoma kvalitetna ekipa i odlično su ušli u prvenstvo, ali vjerujem da imamo snage za pobjedu - naglasio je lijevo krilo Bijeljinaca Vladimir Bradonjić.

Trener Radnika Slavko Petrović oprezan je pred ovaj susret, jer smatra da je naredni rival njegove ekipe i ove sezone kandidat za sam vrh tabele.

- Široki Brijeg se svake godine bori za izlazak na evropsku scenu i sigurno im je to cilj i ove sezone. Pokazali su u prva tri kola koliko vrede i smatram da su trebali imati maksimalan učinak, ali su pomalo naivno prokockali prednost protiv Veleža od 2:0. Zato moramo biti i te kako oprezni, pogotovo moramo biti koncentrisani u fazi odbrane. U prva tri kola realizacija nam je bila veliki problem i verujem da će u nedjelju i to doći na svoje mesto - naglasio je Petrović.

Kormilar Bijeljinaca je dodao da je pod znakom pitanja nastup Mahira Karića, koji je u duelu protiv Zrinjskog zaradio bolan udarac.

- Videćemo kako će se situacija razvijati do nedelje. Pod znakom pitanja su i Nedim Mekić, Jovan Motika i Saša Novaković, ali verujem da ću na većinu od pomenutih fudbalera moći računati - dodao je Petrović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana