FK Radnik: Na okupu 15 igrača

Darko Pašagić
FK Radnik: Na okupu 15 igrača

Bijeljina - Sa pripremama za novu sezonu juče su krenuli fudbaleri Radnika, a na prvom okupljanju bilo je samo 15 igrača, koje su pozdravili direktor Živorad Miražić i šef stručnog štaba Srđan Bajić.

- Na prozivku se nisu odazvali svi igrači, ali većina je opravdala svoje odsustvo. Među ovih 15 nalazi se i nekoliko naših bivših fudbalera, koji se nalaze u drugim klubovima, a mi želimo da ih vratimo u naše redove. Prvi trening imaćemo danas i nadam se da ćemo su u narednih nekoliko dana kompletirati, ali i dovesti nekoliko iskusnih pojačanja - naglasio je Miražić.

Redove bijeljinskog premijerligaša do sada su napustila četiri fudbalera.

- Matija Katanec je otišao u Zrinjski, a Zoran Nikić u Švajcarsku. Papire je uzeo i Stefan Maletić, koji će karijeru nastaviti u Švajcarskoj ili tuzlanskoj Slobodi, dok je Dejan Vučić podnio zahtjev za raskid ugovora i udovoljićemo njegovom zahtjevu - nastavio je Miražić.

Cjelokupne pripreme biće obavljene u Bijeljini.

- Novčanih sredstava za nešto više nemamo, ali ćemo ipak skoknuti do Italije, gdje ćemo protiv Ćezene odigrati prijateljsku humanitarnu utakmicu. Ostali rivali biće ekipe iz okruženja. Nadam se da će pripreme biti kvalitetno odrađene i da ćemo prvenstvo dočekatu potpuno spremni - dodao je Miražić.

Poplave

Mali broj igrača na prozivci direktor kluba Živorad Miražić opravdao je i konfuzijom koja je još vlada zbog poplava.

- Veliki broj naših igrača imao je velikih problema prilikom nedavne katastrofe, tako da im fudbal sada nije baš u prvom planu. Međutim, situacija je svakim danom sve bolja i vjerujem da će uskoro biti sve po starom - rekao Miražić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana