Dušan Vlahović u Real Madridu?

GS
Dušan Vlahović u Real Madridu?

Dušan Vlahović prema pisanju novinara Tomasa Gonzalesa i španskog “El Debatea” želi u Real Madrid.

Navodno se igrač sam ponudio “kraljevskom klubu” i probaće da osigura transfer na “Santjago Bernabeu” u posljednjem danu prelaznog roka.

On je prošle zime stigao u Juventus kao veliko pojačanje iz Fiorentine za 82.000.000 evra, a već mjesecima je na meti kritika italijanskih medija. Nedavno je istakao da će se boriti za klub pošto je Juventusu oduzeto 15 bodova zbog malverzacija sa tranferima, a sada iz Španije dolaze drugačije vijesti.

Navodno je Vlahovićev agent probao da stupi u kontakt sa Realom koji u svojim redovima ima osvajača Zlatne lopte Karima Benzemu i momka iz omladinske škole Marijana Dijaza kao napadače.

Ipak Benzemu polako stižu godine, a ono što nisu uspjeli sa Jovićem sada bi u Madridu probali da urade sa Vlahovićem - da dovedu novog lidera u napadu za cijelu deceniju, prenosi Mondo.

Juventus ima finansijske probleme i stotinak miliona od ovog transfera bi svakako pomoglo, ali je pitanje da li će uspjeti sve što je potrebno da se riješi do kraja dana, ukoliko su klubovi zaista počeli sa pregovorima.

Očekuje se u narednim satima zvanična ponuda za Vlahovića, koji je nedavno ponovo zaigrao za Juventus nakon problema koje je imao sa povredama.

Vlahović ima 23 godine i bio bi dugoročno rješenje na poziciji špica, ali do sada se Srbi nisu proslavili u Real Madridu. Luka Jović je imao neslavnu epizodu, a Predrag Spasić i Perica Ognjenović su još gore prošli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana