Dobojski tim poražen od Gračanice: Sloga ogorčena suđenjem

G.S.
Dobojski tim poražen od Gračanice: Sloga ogorčena suđenjem

DOBOJ – Uprava Muškog rukometnog kluba Sloga nezadovoljna je suđenjem Branimira Bilića i Filipa Dugandžića iz Ljubuškog. Dobojski klub je u devetom kolu prvenstva BiH poražen od Gračanice 24:27.

U dobojskom timu ističu da su sudije dopustile pregrubu igru gostiju zbog koje je u finišu prvog dijela parket morao da napusti Stanko Stanković. Takođe, gostujući navijači su, prema navodima iz Doboja, prevazišli sve norme normalnog ponašanja. Stručni štab Sloge nezadovoljan je jer se konstantno ponavljaju greške na račun njihovog kluba i već imaju mnogo primjedbi i na mečeve protiv Vogošće, Borca i Leotara. Nisu zadovoljni ni igrom i odnosom svojih igrača, koji nisu smjeli da podlegnu provokacijama gostujućih navijača, a pogotovo odlukama sudijskog para. U klubu najavljuju analizu, nakon čega se može očekivati i zvaničan stav kluba o dešavanjima. Na drugoj strani Gračanica odbacuje navode Dobojlija i navodi:

- Gračanica jeste kriva za poraz Sloge, jer je iako igrački desetkovana pokazala više želje, borbenosti i rukometnog umijeća i zato je zasluženo pobijedila. Bilo kakve insinuacije o tobože gruboj igri apsolutno ne stoje jer je Sloga fizički jača od nas, a svako ko prati rukomet zna da Gračanica igru ne bazira na snazi i grubostima a uostalom postoji i snimak.

Rezultati: Goražde – Čapljina 26:21, Sloga – Gračanica 24:27,  Konjuh – Borac 24:32, Vogošća – Hercegovina 29.24, odgođeno : Izviđač– Krivaja, Sloboda –Leotar, slobodan Maglaj. Plasman: Borac 13, Gračanica 13, Vogošća 12, Izviđač 9, Leotar 9, Krivaja 9, Konjuh 9, Sloga 7, Sloboda 6, Maglaj 6, Goražde 5, Hercegovina 4, Čapljina 0.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana