Borac poražen od Čelika u Zenici

ATV
Borac poražen od Čelika u Zenici

Fudbaleri Borca poraženi su od Čelika u Zenici 1:0 u generalnoj probi pred nastavak šampionata u Premijer ligi BiH.

Čelik je bolje ušao u meč, imao terensku inicijativu, koju je krunisao u finišu prvog poluvremena. Strijelac jedinog pogotka bio je Mahmutović. 

Borac je u prvih 45 minuta imao dvije sjajne prilike, preko Jovanovića i Zakarića, ali je golman Zeničana bio na visini zadatka. U finišu utakmice oba trenera dali su šansu igračima sa klupe. 

“Zadovoljan sam samo što smo igrali protiv Čelika u Zenici. Imali smo ambijent koji nas čeka u prvenstvu. Protivnik se ponašao na terenu kao da je prvenstveni meč. Htjeli su da se dokažu da imaju kvalitet da ostanu u ligi. Ako budu imali ovakav pristup, to neće izostati”, rekao je Branislav Krunić, trener Borca.

Krunić je rekao da je danas je uvidio na koga može računati u nastavku sezone.

“Nema laganih utakmica, to smo danas mogli da vidimo. Sreća da se danas nije igralo za bodove. Možda smo u prvom dijelu bili opasniji, primili smo taj gol i Čelik nam u nastavku nije dopustio previše. Dao sam svim igračima priliku, a nakon ove utakmice mi je jasna slika s kojim igračima ću početi drugi dio prvenstva. Svaka utakmica međutim može to da promijeniti, u svakoj se utakmici dokazuje mjesto u prvih 11 ili 18 igrača”, dodao je trener Borca.

Proljećni dio sezone u premijer ligi BiH počinje narednog vikenda. Borac gostuje Širokom brijegu, dok će Čelik biti domaćin Zrinjskom

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana