Borac motiv za podvig

Igor Stanišić
Borac motiv za podvig

Bijeljina - Oslabljena Mladost iz Velike Obarske ugostiće Borac na premijeri na Gradskom stadionu u Bijeljini u subotu od 17.30 časova.

Pravo nastupa nemaju Nikola Mazić, koji odrađuje tri žuta kartona zarađena u prošlom šampionatu, te Zoran Đurić i najveće pojačanje Duško Stajić, kojima još nisu stigli sertifikati, tako da će preskočiti prvo kolo.

- U goste nam dolazi veliki klub, sa tradicijom i rejtingom kakvim rijetko ko može da se pohvali u Premijer ligi BiH. Ovo će biti i te kako težak susret, jer je Borac napravio kvalitetan tim za ovu sezonu. Trener Banjalučana Vinko Marinović dobro je ukomponovao ekipu i predstoji nam teških 90 minuta. Napravili smo praktično potpuno novi tim, a ono što je za nas veliki plus je što će ova grupa igrača koja izađe na megdan Borcu igrati bez opterećenja kad je ime i prezime protivnika u pitanju - rekao je trener Mladosti Dušan Jevrić.

On od svojih pulena očekuje maksimalan angažman tokom svih 90 minuta.

- Samo apsolutno ozbiljnim pristupom, uz potpunu koncentraciju, dosta trčanja i agresivnosti možemo do pozitivnog rezultata, koji bih nam mnogo značio na startu šampionata. Vjerujem da u devedeset minuta možemo do podviga, što bi zaista bilo fantastično za ovaj novi tim Mladosti - optimističan je Jevrić.

Ostali parovi

U ostalim susretima prvog kola Premijer lige BiH sastaju se: Travnik - Sloboda (subota, 17.30 časova), Čelik - Vitez (subota, 17.30), Sarajevo - Zvijezda (nedjelja, 19), Olimpik - Željezničar (nedjelja, 20.30 časova).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana