Bokseri Slavije u Ligi Srbije utorak dočekuju Sombor, Banjalučani priželjkuju revanš

Darko Pasagić
Bokseri Slavije u Ligi Srbije utorak dočekuju Sombor, Banjalučani priželjkuju revanš

BANjALUKA – Bokseri Slavije u drugom kolu Lige Srbije u utorak u 19 časova u dvorani "Obilićevo" ugostiće Sombor, a svi u redovima Banjalučana nadaju se pobjedi kojom bi se revanširali rivalu za poraz u prvom kolu na njihovom ringu od 4:10.

- U tom prvom duelu nismo bilki kompletni, ali sada sa svim raspoloživiom snagama dočekujemo Sombor, koji možda ima i najbolju ekipu u Ligi. Očekujem i veliku podršku sa tribina i vjerujem da možemo doći do pobjede – rekao je trener Slavije Vladan Kljajić.

Kao što je poznato mečevi lige se boksuju u sedam težinskih kategorija, a boje Slavije u ovom meču trebalo bi da brane: Alen Rahimić (do 57 kilograma), Luka Veljović (do 63 kg), Nejc Petrič (do 67 kg), Bojan Zečević ili Ivan Blažević (do 71 kg), Gal Šepik (do 75 kg), Leo Sultanović (do 80 kg) i Srđan Teofilović (do 92 kg). - Biće sigurno to pravi spektal, jer će gledaoci možiu da uživaju nekoliko veoma kvalitetnih borbi. Momci su spremni i nadam se da ćemo im se revanširati za poraz – naglasio je direktor Slavije Igor Savičić.

Predsjednik Slavije Dalibor Petković je naglasio da su toku radovi i na sanaciji klupskih prostorija i da se polako privode kraju.

- Veliku zahvalnost dugujemo predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, gradoačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, premijeru Radovanu Viškoviću i ministru sporta Selmi Čabrić, bez čije pomoći ne bi uspjeli uopšte da nastupimo u Ligi Srbije, ali ne bi mogli ni početi sa saniranjem klupskih prostorija, koje sada poprimaju mnogo ljepši izgled, Ostaje nam da im se odužimo još i dobrim rezultatima – istakao je Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana