Bod najljepši poklon za 97. rođendan Leotara

D. P.
Bod najljepši poklon za 97. rođendan Leotara

TREBINjE - Šef stručnog štaba Leotara Marko Vidojević je istakao da bi osvajanje bar jednog boda u subotu od 17.30 časova na gostovanju kod Tuzla sitija u Srebreniku bio najljepši poklon za trebinjski klub, koji je u petak proslavio 97. rođendan.

Poslije dvije odigrane utakmice te 1925. godine sa Građanskim iz Dubrovnika (2:1 i 0:0), Leotar je na Preobraženje Gospodnje, 19. avgusta te godine registrovan, verifikovan i učlanjen u Fudbalski podsavez Sarajevo. Prvi predsjednik bio je Nikola Dasović i od tada su Trebinjci počeli da pišu svijetlu klupsku istoriju.

- Bilo bi sjajno ostati neporažen protiv Tuzla sitija, ali igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Ligi. Međutim, i oni su nestalni u formi. Deklasirali su Sarajevo, a potom bili na pragu katastrofe protiv Željezničara. Ipak, to nas ne smije zavarati i igrači moraju biti svjesni da do pozitivnog rezultata mogu doći samo ako pruže svoj maksimum - naglasio je Vidojević.

Po njegovim riječima pozitivno je što pred ovaj susret može računati na sve fudbalere.

- Đoko Milović je odradio suspenziju, a prethodnih dana imali smo malih problema sa sitnijim povredama i virozama, ali je sada sve u redu - dodao je Vidojević.

Klub je napustio defanzivac Stefan Paranos, koji je za Leotar odigrao 60 utakmica i postigao jedan gol. Dobio je sporazumni raskid saradnje koji je tražio i po najavama karijeru bi trebalo da nastavi u Srbiji.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana