Spektakl na SP počinje tek danas, na terenu i jedan od favorita

GS
Spektakl na SP počinje tek danas, na terenu i jedan od favorita

DOHA - Katar i Ekvador otvorili su juče Mundijal utakmicom završenom rezultatom 0:2, ali prava uzbuđenja kreću danas, drugog dana Svjetskog prvenstva kada su na rasporedu tri utakmice koje privlače mnogo pažnje.

U 14 časova će na teren jedan od glavnih favorita za zlato - reprezentacija Engleske, koja brani polufinale s prošlog Mundijala i u međuvremenu je na penale ostala i bez evropskog zlata.

U Kataru Englezi žele otići korak dalje, ali neće biti lako. Upravo je današnji susret veoma važan jer je bitno od starta pokazati šampionske ambicije protiv jednog od autsajdera grupe B - Irana. Engleska i Iran sastaju se na Međunarodnom stadionu “Halifa“.

U 17  časova najjača afrička selekcija Senegal, bez svog najboljeg igrača Sadija Manea, igra protiv preporođene Holandije i taj okršaj mogao bi nam već sad otkriti ko će zauzeti prvo mjesto u grupi A. Meč će biti odigran na “Al Tumama” stadionu.

Program dana završava se utakmicom između Sjedinjenih Američkih Država i Velsa. Ovaj duel mogao bi dati odgovor na pitanje ko uz Englesku ide dalje iz grupe B, a mladi tim SAD-a, sastavljen pretežno od igrača iz Evrope, učiniće sve da zaustavi Gareta Bejla i društvo.

Vels će poslije 64 godine odigrati utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Utakmica u okviru Grupe B zakazana je na “Ahmad bin Ali” stadionu.

Grupa A:

Katar - Ekvador 0:2 (0:2)
17.00 Senegal - Holandija

Tabela:
Ekvador 3
Holandija 0
Senegal 0
Katar 0

Grupa B:

14.00 Engleska - Iran
20.00 Amerika - Vels 

Tabela:
Engleska 0
Vels 0
Iran 0
SAD 0

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana