Vladimir Aleksić: Prvo trener pa onda tim

D. D.
Foto: KK Leotar

TREBINjE - Marko Ičelić više nije trener Košarkaškog kluba Leotar. Nakon tri godine uspješne saradnje odlični stručnjak napustio je Trebinje i tražiće novi izazov.

Ičelić se već dogovorio o saradnji sa Primorjem iz Herceg Novog i naredne sezone će voditi crnogorski tim.

Tokom svog boravka u Trebinju Ičelić je osvojio Kup Republike Srpske, igrao finalni turnir Kupa “Mirza Delibašić”, dok je ranije Leotar dva puta igrao Ligu šest za šampiona. Ove sezone su završili na osmom mjestu takmičenje u prvenstvu BiH. 

- Prije svega želimo da zahvalimo našem treneru Marku Ičeliću na uspješnoj saradnji, na svemu što je uradio u dva mandata na našoj klupi. Osvojili smo Kup Republike Srpske, igrali još i finale. Dva puta smo bili učesnici Lige za šampiona, tako da smo bili zadovoljni saradnjom. Ipak sad je vrijeme za nove izazove i 

Ičeliću želimo sve najbolje u daljoj karijeri - rekao je sportski direktor kluba Vladimir Aleksić.

U Leotaru su počeli i pregovore s kandidatima za novog trenera. 

- Sigurno je da je prioritet da pronađemo rješenje za trenera i da onda zajedno s njim krenemo u stvaranje novog tima. Očekuje nas dosta posla, imamo neke želje, ali dok sve ne bude dogovoreno, ne bi da licitiramo imenima. Vjerujem da ćemo u kratkom roku pronaći rješenje -  rekao je Aleksić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana