Miro Vukoje preuzeo Jahorinu: Svidjele su mi se ambicije

D. D.
Miro Vukoje preuzeo Jahorinu: Svidjele su mi se ambicije

PALE - Novajlija u košarkaškom prvoligaškom društvu Republike Srpske Jahorina Pale ima visoke ambicije. Ovaj tim angažovao je nekoliko pojačanja, a na klupu je sjeo iskusni trener Miro Vukoje.

Pomenuti stručnjak je sa puno uspjeha vodio Hercegovac i Leotar, a sad će imati novi izazov na klupi Jahorine.

- Svidjele su mi se ambicije Jahorine, tako da sam odlučio da prihvatim ponudu. Oni su novajlija u prvoligaškom društvu i smatram da treba da idemo postepeno korak po korak ka visokim ciljevima. Uvodio sam Leotar i Heo u viši rang takmičenja, tako da znam i sad šta me očekuje. Jahorina je veoma dobro organizovan klub, tako da vjerujem da ćemo, kako takmičenje bude odmicalo, biti sve bolji - rekao je Vukoje.

Agilna uprava je najavila borbu za titulu šampiona, ali trener je svjestan iskušenja i želi da se ide postepeno.

- Jahorini je ovo prva sezona u višem rangu, tako da treba vremena za privikavanje. Vidjećemo u jesenjem dijelu sezone kakvi su nam rivali i na čemu još treba da radimo. Poznajem ligu i znam kakva su tu iskušenja, a imamo dovoljno vremena da se spremimo. Očekujem da uskoro budemo i kompletni - dodao je novi trener.

Za sada su tim pojačali Amerikanci Dževion Mej i Leandro Vašington, te Nemanja Okiljević iz Rogatice.

- Vašington uskoro treba da nam se priključi i da onda budemo kompletni te da se uigravamo za novu sezonu. Zadovoljan sam izgledom tima, vidjećemo situaciju kad počnu utakmice, kako izgledamo i kako će se igrači snaći u višem rangu - dodao je  novi trener Jahorine.

Ekipa će već za vikend imati prve provjere na turniru u Goraždu, a zatim će u srijedu igrati protiv Varde HE.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana