KKI Vrbas ne zaboravlja Gorana Krsmanovića: Rusi dolaze na turnir

G.S.
KKI Vrbas ne zaboravlja Gorana Krsmanovića: Rusi dolaze na turnir

BANjALUKA - Utakmicom između Košarkaškog kluba invalida Vrbas i KK Krila Barsa iz ruskog grada Kazanj počinje “Turnir prijateljstva Goran Krsmanović”.

Susret je na program u subotu, 23. septembra, u banjalučkoj dvorani “Obilićevo” sa početkom od 11.30 časova. Nakon toga uslijediće svečano otvaranje ovog renomiranog turnira koji se igra u znak sjećanja na rano preminulog Gorana Krsmanovića koji je bio prvi kapiten banjalučkog tima i ujedno predsjednik klupske Skupštine.

- Dugo smo radili na pripremama na organizaciji turnira i nema sumnje da ćemo na najbolji način dočekati sportske prijatelje iz Rusije, Bijeljine i Gradiške. Moram istaći da je i ovo jedan od načina kojim pokazujemo da nikada nećemo zaboraviti našeg vječitog kapitena Gorana Krsmanovića. Drago nam je što u našoj sredini možemo ugostiti rusku ekipu Krila Barsa i ovom prilikom sa njima ćemo potpisati Povelju o saradnju, a istu ćemo potpisati u subotu, na svečanoj večeri u hotelu “Bosna” koja je zakazana za 20 časova. Ono što još želim istaći jeste da će na svečanom otvaranju biti uručena nova kolica našem igraču Nenadu Ritanu koja je kupio uspješni privrednik Mladen Milanović Kaja kome se još jednom najiskrenije zahvaljujem - izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida Vrbas.

Turnir se igra jedan da­n, a u ostalim utakmicama sastaju se: KKI Vrbas - selekcija Bijeljina/Gradiška (13.30) i KK Krila Barsa - selekcija Bijeljina/Gradiška (15.15 časova).

Po završetku posljednjeg meča obaviće se ceremonija uručenja pehara i medalja, a sve ekipe dobiće zlatna odličja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana