KK Leotar dobio novog predsjednika i veliko pojačanje

D.D.
KK Leotar dobio novog predsjednika i veliko pojačanje

TREBINjE - Košarkaški klub Leotar je u jednom danu dobio novog predsjednika i prvo veliko pojačanje za novu sezonu.

Naime za novog predsjednika izabran je Milutin Mastilović koji je naslijedio Miodraga Batinića, koji će ostati u Upravnom odboru.

-Zahvaljujem se na podršci i povjerenju jer je velika čast biti na čelu kluba sa ovako bogatom istorijom. Prošli smo kroz proces podmlađivanja ekipe i ove godine dižemo ljestvicu na veći nivo, dakle sa ozbiljnim ambicijama ulazimo u novu sezonu. Takođe, planiramo da unaprijedimo rad u mlađim selekcijama jer jedino tako možemo nastaviti trend da 'Leotar' bude prepoznatljiv kao klub koji ima sopstvenu bazu igrača jer po mom mišljenju to je jedini ispravan put kojim treba razvijati ne samo košarku nego sport uopšte, istakao je Milutin Mastilović novi predsjednik Upravnog odbora KK "Leotar".

Pored predsjednika Leotar je dobio i novog tačnije starog beka jer se u Trebinje vratio Marko Rikalo. Košarkašk je karijeru počao u Leotaru potom je igrao i za tuzlansku Slobodu, češke Kralovsti Sokole, Budimpeštu, pa se vratio u Leotar, potom je potpisao za Bratunac, a posljednje dvije sezone igrao je u Sloveniji za Tajfun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana