Zvijezda 09: Premijera već zaboravljena

G.S.
Zvijezda 09: Premijera već zaboravljena

BIJELjINA - Poslije visokog poraza na startu Premijer lige od Veleža (0:5) fudbaleri povratnika u elitno društvo Zvijezde 09 u drugom kolu u subotu od 17 časova u Ugljeviku dočekuju Igman. Iako premijera nije bila nimalo uspješna, kormilar tima iz etno-sela Stanišići Mihajlo Jurasović očekuje dobru igru svojih izabranika i mnogo bolji rezultat.

- Trudili smo se tokom sedmice da što pre zaboravimo taj neuspešan start i veoma težak poraz. Igračima sam rekao da su protivnički igrači bili bolji, da su nas zasluženo dobili i da se mora taj meč što pre zaboraviti. Sada igramo protiv rivala podjednakog kvaliteta i siguran da ćemo biti daleko bolji, ali i rezultatski uspešniji. Pred ovu utakmicu nemamo kadrovskih problema i svi igrači konkurišu za mesto u startnoj postavi - naglasio je Jurasović.

Premijerni susret drugog kola Premijer lige BiH odigrali su u petak uveče Posušje - Široki Brijeg, a u nedjelju od 21 čas na teren stadiona “Rođeni” u Mostaru istrčaće Velež - GOŠK. Zbog obaveza klubova na evropskoj klupskoj sceni odgođeni su mečevi: Sloga (D) - Željezničar, Borac - Sarajevo, Tuzla siti - Zrinjski, a novi termini odigravanja ovih susreta biće naknadno određeni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana