Trener Borca Vinko Marinović za "Glas ": Prvo poluvrijeme mnogo bolje od drugog

Darko Pašagić
Trener Borca Vinko Marinović za "Glas ": Prvo poluvrijeme mnogo bolje od drugog

ANTALIJA – Šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović poslije poraza u prvoj utakmici na pripremama u Turskoj od Baltike iz Kalinjingrada (0:2) za "Glas Srpske" je rekao da je veoma zadovoljan igrom njegovog tima u prvom dijelu susreta.

Ruski premijerligaš je do pobjede došao pogocima Čileanca Anhela Enrikeza u 50. i Vladislava Lazareva u 83. minutu.

- U ovom susretu sam praktično pružio priliku svim fudbalerima po 45 minuta. Njihova igra u prvom dijelu utakmice bila je mnogo bolja nego u nastavku susreta. Vidjelo se da tu ima još nekih nedostataka, ali sve ćemo to doraditi, jer stvarno imamo dosta vremena do nastavka sezone – naglasio je Marinović.

Tokom utakmice i Banjalučani su imali svoje prilike, a u najzrelijim šansama su se našli Stojan Vranješ i Milan Makarić.

- Bilo je tu još nekoliko poluprilika, ali preciznost je zakazala. Kada se sve sabere i oduzme prva provjera u Antaliji može dobiti prelaznu ocjenu i očekujem da u narednim susretima sve to bude još daleko bolje. Prva prilika za to je već ponedjeljak, kada igramo protiv jermenskog Pjunika – nastavio je Marinović.

Iskusni strageg "crveno-plavih" pohvalio je i uslove koje njegova ekipa ima u Antaliji.

- Stvarno nemamo nikakvbih zamjerki, a uz sve to i vrijeme je više nego povoljno. Svi igrači treniraju normalno i nadam se da će i nastavak rada proteći bez povreda – dodao je Marinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana