Šef stručnog štaba Sloge Vlado Jagodić zadovoljan: Kockice se polako slažu

D. P.
Šef stručnog štaba Sloge Vlado Jagodić zadovoljan: Kockice se polako slažu

ZLATIBOR - Četiri meča, dvije pobjede i dva remija, tako bi se mogao opisati dosadašnji boravak fudbalera Sloge na Zlatiboru.

Poslije remija za sa Spartakom (2:2) savladan je Rudar iz Pljevalja sa 1:0, potom je uslijedio još jedan remi, sa IMT-om (0:0), a potom i drugi trijumf u Srbiji, ovog puta nad Inđijom (2:1).

- Ova dva posljednja susreta igrana su dan za danom, tako da su oni igrači, koji su protiv IMT-a igrali prvi 75 minuta u duelu sa Inđijom igrali samo 15 i obrnuto. To je bola prilika da vidimo, kako se ponašaju kada praktično cijeli meč moraju provesti na terenu. Sve u svemu zadovoljan sam prikazanim i kako mi treneri volimo da kažemo kockice se polako slažu - naglasio je šef stručnog štaba dobojskog premijerligaša Vlado Jagodić.

Protiv Inđije na terenu nije bio Dejana Popare, koji je zaradio dan ranije udarac u koljenu, kao ni Siniše Dujakovića zbog žulja.

- Sa Poparom je sve u redu, jer je juče trenirapo normalno, a Dujakovića smo htjeli da sačuvamo iz preventivnih razloga. Start prvenstva je sve bliže i ne želim ništa da rizikujem, jer za naporno prvenstvo, koje nas očekuje svaki fudbaler je veoma bitan - nastavio je Jagodić.

Posljednju provjeru na Zlatiboru Sloga će imati sutra protiv FC Hata iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

- Ovaj susret igra se na stadionu u Užicu od 18 časova. Međutim, moja je želja da prijepodne dva kluba odigraju još jedan susret u kojem bi priliku dobili oni fudbaleri, koji su na ovim pripremama imali manju minutažu. Nadam se da ćemo se dogovoriti sa čelnicima kluba iz Emirata i odigrati i tu utakmicu. Uglavnom sigurno je da će na ovoj već dogovorenoj utakmici prve minute u dresu Sloge odigrati naše posljednje pojačanje Srđan Grabež – dodao je Jagodić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana