Ronaldovo obraćanje trajalo samo 132 sekunde, glavom odmahivao na pitanje pa napustio salu

GS
Foto: Printscreen/Yt

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo nakon utakmice protiv Gane u okviru 1. kola grupne faze Svjetskog prvenstva u fudbalu pričao je na konferenciji za medije koja je trajala nešto više od dvije minute, a evropski mediji pišu da mu je toliko trebalo da se smjesti, komentariše utakmicu, sasluša prvo pitanje i napusti salu.

 

Ronaldo je proglašen igračem utakmice nakon trijumfa njegovog Portugala rezultatom 3:2, a evropski mediji pišu da mu je pojavljivanje na konferenciji za medije trajalo 132 sekunde te da je počeo odmahivati glavom nakon što je čuo pitanje o Mančester junajtedu.

"Važno je da smo pobijedili. Pobijedili smo u prvoj utakmici, želim pomoći svojoj ekipi, a ovo je bio prekrasan trenutak, moje peto svjetsko prvenstvo. Pobjeda nam je veoma važna i znamo koliko je bitno dobro otvoriti ovakva takmičenja. Ponosan sam i na svjetski rekord jer sam postao jedini igrač koji je postigao gol na pet svjetskih prvenstava", rekao je Ronaldo.
Nakon toga, gotovo očekivano, dobio je pitanje o Mančester junajtedu, a nakon što je kratko odgovorio što je imao, ustao je i napustio salu u kojoj se održala konferencija za medije.
"To je poglavlje zatvoreno ove sedmice. Ta je priča gotova i želim novi dobar početak", rekao je Ronaldo kojem nije bilo drago nakon što je čuo pitanje o, sada već bivšem klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana