Poznati termini utakmica 27. kola Premijer lige

D. P.
Poznati termini utakmica 27. kola Premijer lige

BANjALUKA - Mečevi 27. kola Premijer lige BiH biće odigrani u petak i subotu, a oba dana na rasporedu su po tri utakmice.

Kolo će otvoriti duel davljenika u kojem će se od 16 časova u Gabeli sastati GOŠK i Tuzla siti, a domaćin bi u slučaju osvajanja tri boda odmakao četiri velika boda. Od 18 časova na stadionu "Mokri dolac" u Posušju igraju istoimeni domaćin i Željezničar. Domaćini još imaju svoju računicu u borbi za plasman na evropsku scenu, dok su Sarajlije u grčevitoj borbi za opstanak. Program toga dana zatvoriće duel na mostarskom stadionu "Vrapčići" u kojem Velež ne bi trebalo da ima problema sa otpisanom Zvijezdom 09. 

Prvi meč subotnjeg programa od 15.30 časova igraju na stadionu "Pecara" u Širokom Brijegu istoimeni domaćin i Igman, a i jednima i drugima bodovi su prijeko potrebni u borbi za ulazak u mirnu luku. Od 18 časova Sloga u Modriči u petom okršaju dva kluba ove sezone dočekuje Zrinjski, a kolo se zatvara derbijem na "Koševu" u kojem od 20.30 časova Sarajevo dočekuje Borac.

Domaćin i dalje mašta o plasmanu u Evropu, dok bi Borac osvajanjem bodova napravio ogroman korak ka tituli.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana