Mitrović: Imali smo sve u svojim rukama, ali...

GS
Foto: Tanjug/AP

DOHA- Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović izjavio je danas da je selekcija Srbijr naivno primila dva gola na meču protiv Kameruna u drugom kolu grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Srbija je odigrala 3:3 sa Kamerunom, iako je vodila 3:1.

"Imali smo sve u svojim rukama, ali smo naivno primili dva gola. Sad u narednoj utakmici sve zavisi od nas. Bod je malo sada, ali šta je tu je. Ostaje je jako gorak ukus. Voleo bih da vidim ponovo utakmicu da vidim šta se dešavalo", rekao je Mitrović za RTS poslije utakmice.

Srbija poslije dva kola ima jedan bod, a orlovi će u posljednjem kolu u petak igrati sa Švajcarskom. Našoj selekciji je za prolaz u osminu finala neophodna pobjeda nad Švajcarskom.

Međutim, poslije večerašnjeg duela Švajcarske i Brazila biće poznato sa koliko će golova razlike Srbija morati da pobijedi u posljednjem kolu da bi izborila plasman u nokaut fazu Mundijala.

"Moralo je bolje, imali smo dosta prilika. Na 3:1 smo morali duže da držimo loptu. Izgubili smo neke lopte, primili dva gola. Sad se nadamo da će Švajcarska da izgubi pa da idemo na pobedu. Trebalo je duže da držimo loptu da prolazi vreme", rekao je za RTS srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana