Lukić: Moglo je bolje, trebalo je hrabrije da igramo

GS
Lukić: Moglo je bolje, trebalo je hrabrije da igramo

DOHA- Fudbaleri Srbije Strahinja Pavlović i Saša Lukić održali su konferenciju za medije gdje su rekli da su protiv Brazila morali da igraju hrabrije i agresivnije, na način na koji su to radili u posljednje vrijeme.

Na prvoj konferenciji za medije, poslije poraza od Brazila reprezentativci Srbije istakli su da je taj meč zaboravljen i da se okreću narednom kolu i susretu sa Kamerunom.

Oba fudbalera su istakli da nisu zadovoljni igrom protiv Brazila.

"Igrali smo protiv jedne od najboljih reprezentacija na svetu. Prvo poluvreme bilo je izjednačeno sa obe strane, dok u drugom poluvremenu to nije bilo tako. Da smo mogli bolje, mogli smo, da je trebalo hrabrije da igramo trebalo je" ističe Saša Lukić. 

Strahinja Pavlović istakao je da nije lako igrati protiv poslije ranog kartona, i da Brazil ne prašta greške protivnika koji napada.

"Posle žutog kartona koji sam dobio već na samom startu meča nije bilo isto. Morao sam da igram sigurno, ali je bitno da sam ostao na samo tom jednom kartonu do kraja. Brazil ima brze igrače napred, logično je da će oni imati više prostora za opasne akcije. Kada smo primili gol i probali da uzvratimo, oni su nas pritisli jer imaju jedanaest igrača koji znaju da igraju fudbal" istakao je Strahinja Pavlović.  

"Kamerun je fizički dominantan, bili su dobri u prvom poluvremenu, ali mislim da dobrom igrom i kontrolom lopte i uz pomoć zadnje linije možemo da im napravimo pproblem, sve je u našim rukama, ako budemo na našem nivou biće to dobro", rekao je Lukić. 

Oba fudbalera ističu da utakmica protiv Brazila ne znači ništa.

"I da smo pobedili Brazil, morali bi da idemo na pobedu protiv Kameruna, ovaj poraz ne znači mnogo, imamo još dva meča u grupi. Idemo na pobedu, jer od kako nas je Piksi preuzeo igramo samo tako poslednjih godinu i po dana", bio je odlučan vezni fudbaler Saša Lukić, prenosi RTS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana