Borac oprezan, ali vjeruje u prolaz

D.D.
Foto: G.S.

BANjALUKA - Fudbaleri Borca žele da izbore plasman u četvrtfinale Kupa BiH. Rival u prvom takmičarskom meču u novoj godini je Zvijezda 09, koju su već dva puta savladali u prvenstvu BiH.

Uprkos tome trener Vinko Marinović ističe da je rival kvalitetna ekipa koja je značajno podigla formu i da opuštanja ne smije da bude nijednog momenta. 

- Odradili smo čini mi se nikad kraće pripreme, ali smo imali dovoljno mečeva da nadogradimo našu igru. Vjerujem da smo uspjeli u tome i da smo uradili sve što smo planirali tako da se okrećemo takmičarskim duelima. Zvijezda 09 je u finišu sezone pokazala da diže formu, da su puno bolja ekipa nego što to pokazuje njihov bodovni saldo u prvenstvu. Ovo je prva takmičarska utakmica nakon priprema tako da to nosi određenu dozu opasnosti . Očekujem da odigramo dobro i da ostvarimo prolaz dalje- istakao je trener Vinko Marinović.

Kapiten Srđan Grahovac takođe vjeruje u dobar start drugog dijela sezone.

- Imamo svoje ambicije i u Kupu BiH. Zvijezdu smo dva puta teško savladali tako da cijenimo rivala. Odradili smo dobro pripreme , nadogradili našu igru i sad jedva čekamo meč. Veoma je važno da na startu zabilježimo pobjedu i prođemo u narednu rundu.Nakon toga nam slijedi serija teških mečeva i trijumf bi nam ulio dodatno samopouzdanje da nastavimo gdje smo stali u jesenjem dijelu- rekao je Grahovac.

Na ovom meču neće nastupiti samo David Čavić.
Parovi osmine finala Kupa BiH: subota: 13 časova: Jedinstvo Bihać - GOŠK, Zrinjski - Slavija, 15 časova: Posušje - Laktaši, nedjelja: 13 časova: Stupčanica - Široki Brijeg, Sloboda - Sarajevo, 16 časova: Sloga  Doboj - Igman, 18.30 časova Borac - Zvijezda 09.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana