Banjalučka Krajina vratila „romantiku“ na fudbalski teren

GS
Banjalučka Krajina vratila „romantiku“ na fudbalski teren

BANjALUKA - Mlađe generacije FK Krajina pružaju sjajne partije, a na treninzima je svakog dana sve više djece koja tek trebaju da se upoznaju sa čarima najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Ovoga ne bi bilo da u klubu nema entuzijasta, ali i mladih licenciranih trenera koji svakom mališanu daju šansu da osjeti draž fudbala, piše "See Srpska".

"Pored treninga, naši dječaci svakog vikenda igraju utakmice sa gradskim klubovima. To im je vjetar u leđa da na svakoj utakmici budu što bolji i da se dokazuju. Oni su prije svega drugari iz naselja i škola, ali treba naglasiti da nam u klub dolaze i djeca iz svih krajeva grada, kojima se sviđa naš način rada", objašnjavaju treneri omladinskih pogona FK Krajina.

U klubu su presrećni što se na stadionu u Rosuljama u večernjim časovima svakodnevno čuje graja, pa uskoro spremaju brojne zanimljive aktivnosti kako bi uslovi za treninge bili što bolji.

Predpioniri FK Krajina trenutno su na prvom mjestu u "Banjalučkoj ligi grupa A", sa nevjerovatnom gol razlikom 41:4.

Trenutni rival im je banjalučki "FK Željezničar" koji zauzima 2. mjesto na tabeli.

Igrači Krajine nedavno su pobijedili "FK Džaja“ rezultatom 6:0 u kojoj je izvanredni novi špic Luka Blagojević zatresao mrežu čak 4 puta.

Da se radi o izuzetno talentovanim dječacima potvrđuje činjenica da su predpionirski golman Goran Obradović i odbrana Krajine u čitavoj sezoni primili samo četiri gola, a nevjerovatni veznjak Luka Todorović ima preko 15 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana