„Banja Mlječanica kup“ manifestacija koja se prepričava

Dejan Kondić
Foto: G.S.

KOZARSKA DUBICA - U Kozarskoj Dubici i dalje se prepričavaju majstorije sa četvrtog međunarodnog turnira u fudbalu „Banja Mlječanica kupa”, koji je okupio oko 650 mladih fudbalera i fudbalerki iz 20 klubova iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Hrvatske.

Na turniru za dječake i djevojčice uzrasta od osam do 11 godina, takmičilo se 50 ekipa na šest terena, a odigrano je 110 susreta.

Predsjednik Organizacionog odbora turnira Mišo Drljić nije krio zadovoljstvo urađenim poslom.

- Organizacija ovakvih manifestacija je veoma dobar način da promovišemo naš grad, njegove turističke i privredne potencijale i da naša djeca ostvare nezaboravna prijateljstva koja će, nadam se trajati cijeli život - rekao je Drljić  i zahvalio se brojnim spnzorima koji su i ove godine podržali organizaciju turnira.

 

Uz promociju sporta i zdravog života, manifestacije kao što je „Banja Mlječanica kup“ prilika su i da se susretnu i razgovaraju organizatori sportskih događaja iz regiona, uspostave saradnju i pruže šansu mladim sportistima da se druže i takmiče sa vršnjacima iz drugih zemalja.

Turnir „Banja Mlječanica kup“ je i ove godine na tribinama Fudbalskog kluba Borac okupio brojnu publiku, među kojima su bili i ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senka Jujić, te narodni poslanici Dragan Brdar i Bobana Ćibić.

Gost na stadionu FK Borac bio je i rukometaš Miloš Kos, Dubičanin, reprezentativac Srbije i igrač Zagreba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana