Ovo su najbolje destinacije za doček Nove 2024.

GS
Foto: Instagram

Nova godina 2024. je pred vratima, i svi mi već polako razmišljamo o tome gdje ćemo je dočekati. Između svjetlucavih gradskih svjetala i snježnih planinskih vrhova, izbor je težak, ali ovo su neke od najboljih destinacija za doček Nove godine u 2024. godini.

Prvo na listi je čarobni Pariz. Grad svjetala, mode i romantike postaje još magičniji tokom novogodišnjih praznika. Posjetite Ajfelov toranj, sjetite se čuvenog "čikaškog poljupca" ispod svjetala Trijumfalne kapije i uživajte u vrhunskoj francuskoj kuhinji.

Za one koji traže avanturu i zimski čaroliju, Švajcarske Alpe nude nezaboravan doček Nove godine. Skijanje, sanjkanje i šetnje prekrasnim planinskim pejzažima čine ovo odredište savršenim za ljubitelje prirode.

Istočna Azija nudi nešto potpuno drugačije. Tokom novogodišnjeg dočeka u Tokiju, možete svjedočiti spektakularnim vatrometima iznad oblakodera, probati tradicionalne japanske obroke i uživati u jedinstvenoj kulturi ovog grada.

Za one željne tropskog raja, Rio de Žaneiro je idealno mjesto. Karnevalsko veselje preplavljuje grad, a plaže poput Copacabane nude savršeno mjesto za doček Nove godine uz morski povjetarac, prenosi Glas Srpske

Na kraju, za nešto potpuno neobično, posjetite Island. Ova zemlja vam omogućava da dočekate Novu godinu pod svjetlima Sjevernog svetla, okruženi ledenim pejzažima i tajanstvenom prirodom.

Bilo da volite gradsku vrevu, planinske avanture ili egzotične destinacije, izbor za doček Nove godine 2024. je širok. Sve što treba da uradite je da odaberete svoju savršenu destinaciju i spremite se za nezaboravan početak nove godine. Srećno putovanje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana