Kejt Midlton se možda neće vratiti u staru ulogu nakon oporavka

Tanjug
Kejt Midlton se možda neće vratiti u staru ulogu nakon oporavka

LONDON - Kejt, princeza od Velsa, vratiće se kraljevskim družnostima isključivo po preporuci ljekara, ali će njena uloga možda izgledati potpuno drugačije, rekao je stručnjak za kraljevsku porodicu Ričard Ficvilijams za "US Weekly".

On je naglasio da pozicija u javnosti može uzeti danak, a da ostaje pitanje koliko će odgovornosti Kejt željeti da preuzme kada se oporavi, dok trenutno razmatra opcije.

Kejt i njen suprug, princ Vilijam, sa djecom se nalaze na seoskom imanju, a princeza vrijeme provodi kuvajući i spremajući kolače.

Pored supruga i djece, Kejt često posjećuju njena majka Kerol i sestra Pipa, sa kojima je nedavno izašla kako bi završila obaveze.

''Ona se dobro opravlja. Ne može da viđa mnogo ljudi jer joj je imunitet još slab, podložna je bolestima i ne žele da se ona zarazi, ali Kejt je spremna'', rekao je izvor za "US Weekly".

Nedavno su mediji prenijeli da princeza neće nastaviti da obavlja dužnosti do jeseni ili čak sljedeće godine, ali Ficvilijams tvrdi da će kraljevska palata pravovremeno obavijestiti javnost kako bi se izbjegle teorije zavere koje su prethodile njenoj video-objavi u kojoj je saopštila da boluje od raka.

Princeza od Velsa je u martu saopštila da joj je nakon operacije stomaka u januaru dijagostifikovan javnosti nepoznat oblik kancera i da je otpočela tretman hemioterapijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana