Stanivuković najavio novu kandidaturu za gradonačelnika, Crnadak i Grmuša ga demantovali

SRNA
Stanivuković najavio novu kandidaturu za gradonačelnika, Crnadak i Grmuša ga demantovali

BANjALUKA - Nakon što je aktuelni gradonačelnik Draško Stanivuković sinoć najavio da ulazi u trku za još jedan manadat i to ispred PDP, danas iz te stranke stiže demant i to od dvojice visokih funkcionera - Igora Crnatka i Milka Grmuše.

Organi PDP-a će do kraja februara donijeti odluku o kandidatu ove partije za gradonačelnika Banjaluke, naveli su u zajedničkoj izjavi potpredsjednici PDP-a Igor Crnadak i Milko Grmuša.

Oni su istakli da u navodnom glasanju za kandidata za gradonačelnika Banjaluke na sinoćnjem sastanku nije učestvovao niko od članova najužeg rukovodstva PDP-a koji su iz Banjaluke, ni predsjednik stranke, ni počasni predsjednik, ni bilo koji od tri potpredsjednika, saopšteno je iz PDP-a.

Crnadak i Grmuša su naveli da su Kolegijum Predsjedništva PDP-a, Predsjedništvo i Glavni odbor stranački organi koji u skladu sa Statutom i na bazi utvrđenih programskih opredjeljenja mogu donijeti odluku o kandidatu, uzimajući u obzir i prijedlog Gradskog odbora Banjaluka.

Oni su dodali da se u ovom trenutku sprovode unutarstranački izbori u Gradskom odboru PDP-a Banjaluka, s obzirom na činjenicu da je mandat prethodnog odbora istekao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana