Predsjedništvo PDP-a: Prijedlog kandidata za gradonačelnika Banjaluke u idućih 15 dana

Srna
Predsjedništvo PDP-a: Prijedlog kandidata za gradonačelnika Banjaluke u idućih 15 dana

BANjALUKA - Predsjedništvo PDP-a zadužilo je rukovodstvo partije, predsjednika, počasnog predsjednika i četiri potpredsjednika partije iz Banjaluke da u narednih 15 dana predlože kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima.

Prijedloge treba dostaviti banjalučkom Gradskom odboru i Predsjedništvu u skladu sa statutom partije.

Predsjedništvo PDP-a smatra da proces priprema za lokalne izbore ide očekivanom dinamikom i zadužuje predsjednike regionalnih odbora da, u saradnji sa gradskim/opštinskim odborima, do kraja aprila pripreme prijedloge kandidata za načelnike, gradonačelnike i odborničke liste, saopšteno je iz PDP-a kao jedan od zaključaka jučerašnje sjednice Predsjedništva stranke.

Predsjedništvo traži da se do 15. aprila sprovedu planirane saborske aktivnosti na opštinskom/gradskom nivou, uključujući Sabor u Banjaluci.

U Predsjedništvu smatraju da bilo kakvo javno komentarisanje unutarstranačkih procesa nanosi štetu partiji i traži da se svi funkcioneri PDP-a pridržavaju odluka organa partije, te da se uzdrže od izjava, objava te bilo kakvih javnih polemika u vezi sa pitanjem izbora kandidata za lokalne izbore i drugih partijskih odluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana