Miting "Otadžbina zove" u Banjaluci FOTO, VIDEO

Branko Ivanišević
Foto: Dražan Pozderović

BANjALUKA- U Banjaluci se održava narodni miting "Otadžbina zove" u organizaciji vladajuće koalicije okupljene oko SNSD-a.

Mitingu prisustvuju hiljade građana koji su pristigli iz svih dijelova Srpske.

Oni su nakon okupljanja u Parku Mladen Stojanović krenuli u šetnju od parka prema Trgu Krajine gdje se u 19 časova očekuje obraćanje lidera vladajuće koalicije.

Na čelu kolone bili su lideri i funkcioneri vladajuće koalicije - SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović i Radovan Višković, predsjednici Socijalističke partije Petar Đokić, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, NPS-a Darko Banjac i NDP-a Dragan Čavić.

Na glavnom transparentu, koji su nosili, istaknuto je "Da pobijedi Srpska".

Lider SNSD-a Milorad Dodik stigao je u park “Mladen Stojanović“ u pratnji koalicionih partnera. U društvu Dodika stigli su i lideri NPS-a o NDP-a Darko Banjac i Dragan Čavić.

Otadžbina je pozvala, a narod je odgovorio SKUPŠTINOM NARODA na kojoj smo svima poručili ono što stoji u NARODNOM PROGLASU! pic.twitter.com/vh7O5m9uKX

— SNSD (@SNSDDodik) October 25, 2022

 

Dodik je ranije rekao da će se miting održati kako bi sa njega poručili da neće dozvoliti da se prekraja izborna volja naroda Republike Srpske.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana