Kovačević: Širiće se spisak onih koji su slomili zube o Srpsku i Dodika

SRNA
Kovačević: Širiće se spisak onih koji su slomili zube o Srpsku i Dodika

SARAJEVO - Delegat Kluba srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević rekao je da ostalo neprimijećeno da je poslanik partije Naša stranka Predrag Kojović, govoreći o tome da treba prekinuti dijalog predstavnika vlasti u BiH, jer će, kako on kaže, doći do intervencije međunarodne zajednice, između ostalog, u tom kontekstu rekao i da očekuje odluke domaćeg sudstva koje će odrediti ko će učestvovati u vođenju BiH.

"Iz ovoga je potpuno jasno da su strani nalogodavci sramnog političkog procesa protiv /Milorada/ Dodika i /Miloša/ Lukića, već obavijestili Kojovića i Trojku i o nalogu za konačnu presudu, a koja bi, prema Kojovićevim riječima, Dodika očigledno trebala eliminisati iz procesa donošenja odluka u BiH", naglasio je Kovačević.

On je konstatovao da je ovim samo potvrđeno ono što mi iz Republike Srpske govorimo od prvog dana - da je jedini cilj ovog neustavnog, antidejtonskog i sramnog političkog procesa isključivo eliminacija Milorada Dodika iz političkog života BiH.

Međutim, naglasio je Kovačević, ono što je još bitnije, jeste i da je naš odgovor ostao nepromijenjen - predsjednika Republike Srpske će birati ili smjenjivati isključivo građani Republike Srpske!

"U ovom trenutku je možda mnogo toga neizvjesno, ali je zato sasvim izvjesno da će se uskoro širiti spisak onih koji su polomili zube o Republiku Srpsku i Milorada Dodika", objavio je Kovačević na društvenoj mreži "Iks".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana