Dogovorena saradnja PS i SPS

G.S.
Dogovorena saradnja PS i SPS

BEOGRAD - Delegacije Pokreta socijalista i Socijalisitčke partije Srpske dogovorile su u Beogradu saradnju ove dvije stranke.

Lideri partija, Aleksandar Vulin i Goran Selak, istakli su da je potrebna što bliža saradnja Srpske i Srbije na svim poljima, a pogotovo među političkim subjektima koji imaju kapacitet da pokrenu zajedničke inicijative i projekte.

- Čvršća saradnja Srpske i Srbije jedan je od principa SPS-a, a međusobna podrška Pokreta Socijalista i SPS-a biće novi korak u korist politike sabornosti, sloge i zajedničkog rada za dobrobit građana Srpske i Srbije - poručio je Selak.

Pored buduće saradnje, razgovaralo se i o aktuelnoj političkoj situaciji, gdje su oba lidera izrazila podršku Aleksandru Vučiću da se kandiduje za predsjednika Srbije. Bilo je riječi i o zajedničkim inicijativama, a Aleksandar Vulin je poručio da su mir i ekonomsko jačanje prioriteti za građane Srpske i Srbije.

- Uvijek ćemo se zalagati za što bližu saradnju Srbije i Republike Srpske i uvijek ćemo biti podrška našem narodu. SPS je partija iz Republike Srpske sa kojom dijelimo ciljeve kao što su ekonomski razvoj i jačanje i demografska obnova, kao i zalaganje za mir i prospreritet Srpske i Srbije - poručio je Vulin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana