Cilj koalicije SNSD DNS- apsolutna pobjeda na opštim izborima

Srna
Cilj koalicije SNSD DNS- apsolutna pobjeda na opštim izborima

Mrakovica - Predsjedništva SNSD-a i DNS-a zaključila su danas da je cilj ove koalicije apsolutna pobjeda na opštim izborima 2018. godine.

Lideri SNSD-a Milorad Dodik i DNS-a Marko Pavić rekli su novinarima nakon sjednice da bi apsolutna pobjeda značila trijumf kandidata ovih stranaka za predsjednika Republike Srpske, člana Predsjedništva BiH iz Srpske, većinu u Narodnoj skupštini i izbor 10 poslanika u Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.


Na zajedničkoj sjednici predsjedništava SNSD-a i DNS-a na Mrakovici naglašeno je da će institucije Republike Srpske i njihov rad biti branjeni svim sredstvima.

Sjednica je održana povodom 20 godina koalicionog djelovanja SNSD-a i DNS-a.

Koalicionim djelovanjem do razvoja Srpske

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić izjavio je da su SNSD i DNS u 20 godina koalicionog djelovanja imali stabilnu vlast i institucije, što je uticalo na razvoj Republike Srpske.
"Djelovanje koalicije SNSD-DNS počelo je krajem 1997. godine, na tadašnjim izborima", rekao je Pavić na konferenciji za novinare nakon sastanka predsjedništava dvije stranke na Mrakovici.

"Činjenica je da smo se mi tada zvali SNS, ali ova koalicija i ovi ljudi rade 20 godina i to je bio povod da se danas sastanemo. Istovremeno, željeli smo da iskažemo privrženost našem sadašnjem i budućem koalicionom djelovanju", naveo je Pavić.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana