Borjana Krišto kamenovana ispred porodične kuće u Livnu

klix.va
Borjana Krišto kamenovana ispred porodične kuće u Livnu

Livno - Dvadesetpetogodišnji muškarac kamenjem je gađao zamjenicu predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenika predsjednika HDZ-a BiH Borjanu Krištu ispred porodične kuće u Livnu.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona 10 saopšteno je da su ponedjeljak u 17:25 časova pripadnici Policijske uprave Livno primili dojavu da je oko 16:30 časova nepoznata osoba došla pred dvorište porodične kuće u ul. Zgona (Livno), a koja je u vlasništvu Borjane Krište te uz psovke i vrijeđanje bacala kamenje prema njoj (koja se nalazila u dvorištu).


"Uviđaj na mjestu događaja obavili su pripadnici Policijske uprave Livno i tom prilikom u dvorištu porodične kuće pronašli dva manja kamena i van dvorišta dva kamena, operativnim radom na terenu pronađena je osoba F. K. rođen 1991. godine u Livnu, te sprovedena u PP Livno, nakon čega je lišen slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti. Daljnji operativni rad je u toku", stoji u saopštenju.

Informaciju o tome da je riječ o Borjani Krišto potvrdio nam je portparol MUP-a K10 Ivica Vrdoljak koji je kazao da je u trenutku incidenta s Krištom u dvorištu bila i njena prijateljica.

"Osoba koja je poslije pronađena bacila je dva kamena prema njima, a koja nisu nikoga pogodila. Borjana Krišto nije povrijeđena", rekao je Vrdoljak.

Podsjećamo, prošle sedmice objavljena je informacija da je Udruženje "Hrvatska žena Livno" samo prošle godine inkasiralo 100 hiljada KM od Savjeta ministara BiH, a da se na čelu tog udruženja Tihana Krželj, snaha Borjane Krišto (djevojački Krželj).

Tihana Krželj udata je za jedinog Borjaninog brata, a cijelo Livno potresa saznanje koliko je budžetskih sredstava stizalo u udruženje koje vodi Tihana Krželj u trenutku dok iz Livna trbuhom za kruhom odlaze rijeke mladih ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana