Užas: Majka šestogodišnjeg sina bacila krokodilima

Telegraf
Užas: Majka šestogodišnjeg sina bacila krokodilima

Majka Saviti Kumar (26), koja je počinila užasan zločin kada je bacila svog bolesnog sina (6) u rijeku punu krokodila koji su ga bukvalno rastrgli, prilikom ispitivanja je rekla da je to "morala da uradi jer je trpila stalno pritisak od muža".

Žena je imala razmirice sa mužem prije brutalnog ubistva jer je prema njenim riječima, Ravi Kumar (27) više puta tražio od nje da "baci dijete".

"Moj muž je kriv. Stalno mi je govorio da pustim dijete da umre i da samo jede. Pošto mi je to stalno govorio, koliko sam ja mogla da izdržim taj pritisak", rekla je navodno Saviti nakon hapšenja.

Ona se, prije nego što je bacila dječaka u reku, posvađala sa mužem.

Zatim je sina pokupila dok je spavao i bacila ga u obližnji kanal koji je prepun krokodila. Slučaj se kako je prenio "The New indian Expres", dogodio u Utara Kanada, distriktu zapadne indijske države Karnataka.

Policija je navela da je muž prigovarao supruzi zašto je rodila dijete sa neizliječivom manom. Svjedoci koji su vidjeli majku kako baca sina u kanal odmah su pozvali policiju koja je počela potragu za dječakom. Potraga je zbog mraka ubrzo okončana, a u nedjelju ujutru je njegovo unakaženo tijelo pronađeno u rijeci.

Tijelo malog Vinoda pronađeno je u nedjelju ujutru sa ujedima po cijelom telu, a jedna ruka mu je nedostajala, što ukazuje da su ga napali krokodili.

Policija je potvrdila za lokalne medije da je pokrenuta istraga o ubistvu i da su oba roditelja uhapšena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana