Srbin pronađen iskasapljen u stanu u Beču

G.S.
Foto: MSN.at

BEČ - Dvadesetsedmogodišnji Srbin nađen je mrtav i iskasapljen u jednom stanu u centru Beča, pišu mediji u Austriji.

Povodom ovoga oglasila se i portparolka tamošnje policije Barbara Gas, koja je istakla da je očigledno da se radi o mafijaškom ubistvu, prenosi K1.

- Riječ je o dvadesetsedmogodišnjem muškarcu srpskog porekla, s obzirom na okolnosti u kojima je pronađen leš, radi se najvjerovatnije o organizovanom krimilanu - istakla je ona, pišu tamošnji portali.

Radi podsjećanja, leš muškarca je bio u fazi raspadanja, a pretpostavlja se da je mjesecima bio u stanu.

Inače, u stanu gdje je iskasapljen Srbin, pronađena je kompletna oprema za kasapljenje i čišćenje, ali i dokumenta trojice Srba. Još tada, bečki istražitelji su sumnjali da iza ovog surovog zločina stoji balkanska mafija.

Policija u razgovoru sa komšijama nije uspjela da dobije više informacija, s obzirom na to da žrtvu niko nije viđao u zgradi, a prema riječima istražitelja, leš je pronađen u poodmakloj fazi raspadanja, pa se pretpostavlja da se tu nalazilo čak i mjesecima prije otkrića.

- Moguće da je leš u stanu bio nedeljama tu, možda čak i mjesecima. U svakom slučaju, nikad nisam vidio ubijenog, ali zapazio sam da mu je na vratima uvek stajala okačena neka poruka - ispričao je tada komšija S.R. za bečke medije, inače Srbin koji živi u zgradi gdje se dogodio zločin.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana