Bajdenov pas ujeo još jednog agenta Tajne službe

Tanjug
Bajdenov pas ujeo još jednog agenta Tajne službe

VAŠINGTON - Pas Komandant predsednika Džozefa Bajdena, ugrizao je u ponedjeljak uveče još jednog agenta američke tajne službe u Bijeloj kući, prenijeli su američki mediji navodeći da je to bio 11. put da je ovaj dvogodišnji njemački ovčar ujeo nekog pripadnika predsjedničko obezbjeđenja.

"Juče oko 20 časova uniformisani policajac Tajne službe došao je u kontakt sa kućnim ljubimcem predsjedničke porodice koji ga je ujeo.

Medicinsku pomoć povređenom policajcu pružilo je stručno osoblje u Beloj kući", izjavio je za Si-En-En šef komunikacija Tajne službe Entoni Guljelmi. Povređeni pripadnik Tajne službe potvrdio je u razgovoru sa načelnikom svog odeljenja Alfonsom M. Dajsonom da je dobro, rekao je Guljelmi.

Bajdenov pas Komandant je najmanje 11 puta napao i ujeo pripadnike Tajne službe raspoređene u Beloj kući i u predsednikovoj porodičnoj kući u Delaveru, navodi Si-En-En pozivajući se na prepisku američke tajne službe.

Zvaničnici Bijele kuće potvrdili su u julu da su Bajdenovi, nakon brojnih incidenata, zatražili sprovođenje novih protokola obuke za svog porodičnog ljubimca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana