Misterija Putinovih kćeri

Index.hr
Misterija Putinovih kćeri

Kćeri ruskog predsjednika Vladimira Putina dugo nisu viđene u javnosti, a kada je u nekoliko rijetkih navrata fotografija i bila potpisana njihovim imenima, iz njegovog kabineta stigao bi demanti - to nisu one.

Dvije kćeri Vladimira Putina iz braka s bivšom suprugom Ljudmilom, su velika misterija za javnost.

Šture informacije koje su o njima i poznate odnose se na njihove godine, da starija kćerka navodno živi u Holandiji sa svojim dečkom, biznismenom Joritom Fasenom (34) i diplomirani je biolog, dok je mlađa, isto tako navodno, vjerena za sina jednog južnokorejskog vojnog zvaničnika.

Starija Maria (29) i mlađa Ekaterina (28) tako su velika misterija. Vijest da je Maria nakon rušenja malezijskog aviona MH17 pobjegla sa dečkom iz Holandije mediji su greškom propratili fotografijom bivše mis Portorika, piše Dejli mejl.

Fotografije Putina s njegovom djecom javnosti su gotovo pa nedostupne. Internetom kola tek jedna stara fotografija iz devedesetih godina prošlog vijeka na kojoj su djevojčice male.

"Kćeri predsjednika Putina se ne kriju, ali se pridržavaju očevog savjeta o zatvorenom sistemu", rekla je Putinova portparolka.

Svoj privatni život ruski predsjednik drži u strogoj tajnosti. U ruskim medijima svojevremeno se pojavila informacija da ima još jedno djete, sina kog je prije nekoliko godina dobio s, opet navodno, drugom suprugom Alinom Kabajevom. Ali nije potvrđena informacija niti da je s Kabajevom u vezi, niti da imaju djete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana