Kenedi ponovo citirao Vučića

Tanjug
Kenedi ponovo citirao Vučića

VAŠINGTON - Nezavisni kandidat za predsjednika SAD Robert F. Kenedi Mlađi ponovo je danas u svojim objavama na društvenim mrežama citirao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je, govoreći o sukobu u Ukrajini citirao izjavu Vučića da je “voz napustio stanicu i da niko ne može da ga zaustavi”.

-Voz je napustio stanicu i niko ne može da ga zaustavi - Srpski predsjednik Aleksandar Vučić o neminovnosti rata Evrope sa Rusijom. Izaberite mene za predsjednika i ja ću to zaustaviti - napisao je Kenedi na društvenoj mreži Iks.

Kenedi Mlađi je nedavno na istoj društvenoj mreži objavio Vučićev intervju za švajcarski “Veltvohe”, u kojem je predsjednik Srbije govorio o riziku od rata Ukrajine i Rusije.

-Predsjednik Srbije strahuje od rata sa Rusijom zbog Ukrajine. Plaši se gubitka miliona života i želi da zna: gdje su odrasli u sobi? I ja takođe želim to da znam - naveo je nedavno Kenedi na Iksu, uz snimak Vučićevog razgovora za švajcarski list “Veltvohe”.

Kenedi je u nastavku današnje objave na mreži Iks osudio jučerašnji napad ukrajinske vojske na Sevastopolj označivši ovaj akt kijevskog režima kao novu eskalaciju.

-Još jedna bezobzirna eskalacija američkog proksija Ukrajine. Rusija „smatra da je SAD odgovorna“ za napad kasetnom municijom na civile na plaži - napisao je on na društvenoj mreži Iks i dodao: “Zaustaviću ovaj rat!”.

Osim Kenedija, Vučićev intervju za švajcarski list je na društvenim mrežama podijelio svjetski poznati finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dot Kom, poznat i kao najveći svjetski haker i zvijezda društvenih mreža sa milionskim auditorijumom, uz ocjenu da bi trebalo da poslušamo Vučića i njegovu ocenu o stanju u Ukrajini.

-Ostalo je tri do četiri mjeseca do velikog praska. To je takođe i moja procena. Poslušajte predsjednika Srbije i njegov iskren stav o situaciji u Ukrajini. Evropljani moraju da se oslobode lošeg uticaja SAD i njenog carstva koje je u padu, ili će, inače, i oni da plate krajnju cenu - napisao je Kim Dot Kom u objavi koju je pregledalo skoro tri miliona pratilaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana