Vučević novi predsjednik SNS-a

Tanjug
Vučević novi predsjednik SNS-a

KRAGUJEVAC - Miloš Vučević izabran je za novog predsjednika Srpske napredne stranke.

Vučević je izabran na vanrednoj skupštini SNS-a.

Vučevića je za funkciju novog predsjednika SNS-a predložio dosadašnji lider te stranke Aleksandar Vučić.

Novi predsjednik SNS-a izjavio je nakon što єe izabran na tu funkciju sa koje se povukao Aleksandar Vučić, da se politika SNS neće mijenjati i da će i dalje biti motor razvoja Srbije.

Zahvalio je dosadašnjem predsjedniku SNS-a na svemu, kako je rekao, na 11 godina sjajnog vođenja stranke i borbe prije svega za Srbiju i SNS kao motora razvoja Srbije.

-Kod nas ovo nije nikakav diskontinuitet, već je jedinstvena priča, otvaramo novog poglavlje  u našoj knjizi. Naša politika se neće menjati, ostajemo stranka motor razvoja naše otadžbine, ali i stranka koaj neguje i čuva tradicionalne vrednosti srpskog naroda, svih građana Srbije, koja će se politički zalagati za očuvanje KiM u sastavu Srbije, koja će voditi računa o interesima srpske zajednice gde god da žive, pre svega na prostoru bivše Jugoslavije, i stranka koja će biti najupozdaniji partner predsedniku Republike Vučiću - rekao je Vučević.

Dodao je da je SNS podržala prijedlog Vučića da SNS uzme učešće u formiranju Pokreta za narod i državu odnosno Narodnog pokreta.

-Mnogo konkretnije ćete moći već krajem juna da vidite po tom pitanju - dodao je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana