Srbi i pripadnici Kfora u Leposaviću odmjerili snage u nadvlačenju konopca (VIDEO)

Tanjug
Srbi i pripadnici Kfora u Leposaviću odmjerili snage u nadvlačenju konopca (VIDEO)

LEPOSAVIĆ - Srbi iz Leposavića danas su, u okviru radničkih sportskih igara, odmjerili snage sa pripadnicima američkog kontigenta Kfora u disciplini nadvlačenja konopca.

Radničke sportske igre održavaju se u Leposaviću, a takmičari se nadmeću u više disciplina, javlja dopisnik Tanjuga.

Posljednjih dana, nakon nemira koji su izbili u Zvečanu, zabilježeno je više primjera dobrih odnosa između Srba na KiM i pripadnika Kfora.

Jedan dječak je pijre dva dana je, povodom praznika Sveta Trojica, poklanjao vjenčiće pletene od trave pripadnicima Kfora u blizini opštinske zgrade u Zvečanu, koji su mu zauzvrat poklonili slatkiše.

Maturanti u Zvečanu odigrali su juče maturski ples kod bodljikave žice i kordona Kfora, a jedan od pripadnika Kfora potpisivao se maturantima na majice.

Srbi su ih nudili kafom, slatkišima...

Radničke sportske igre u Leposaviću održavaju se u vrijeme dok još traju protesti Srba ispred zgrade opštine u tom gradu, kao i u Zvečanu i Zubinom Potoku.

Okupljeni  traže povlačenje specijalnih jedinica kosovske policije, da novi albanski gradonačelnici ne dolaze u zgrade opština i oslobađanje uhapšenih Radoša Petrovića i Dušana Obrenovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana