Pucnjava u Beogradu: Kod osumnjičenog pronađena lažna značka

G.S.
Pucnjava u Beogradu: Kod osumnjičenog pronađena lažna značka

BEOGRAD - Miloš Andrejević iz Beograda uhapšen je zbog pucnjave na Voždovcu kada su kod njega pronađeni policijska značka MUP-a Srbije, panciri, “stop” palica i pištolj.

Prema nezvaničnim informacijama, ova značka nije službena legitimacija, već značka nereprezentativnog Sindikata policije i policijskih starješina.

– Radi se o znački policijskog sindikata. Nju dobijaju ljudi koji su počasni članovi ili donatori i prijatelji sindikata. Te osobe uopšte ne moraju da budu zaposlene u policiji - prenijeli su srpski mediji.

Ovakva značka je, saznajemo, pronađena i kod Braće Dubravka i Dalibora Čambera koji su krajem marta uhapšeni u Banjaluci. Kod njih su tada pronađeni lažne policijske značke i “treptači”.

Miloš Andrejević (28), vozač „poršea” koji je u utorak uveče u Voždovcu pucao iz pištolja nakon saobraćajne nesreće, od ranije je poznat policiji. Andrejević je uhapšen u policijskoj akciji nakon što je, kako se sumnja, u Kumodraškoj ulici došlo do rasprave, a zatim i sukoba sa još jednim muškarcem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana