Preminuo osumnjičeni za ranjavanje dvije žene u Kosovu Polju

Srna
Preminuo osumnjičeni za ranjavanje dvije žene u Kosovu Polju

PRIŠTINA - Muškarac osumnjičen za ranjavanje majke i kćerke u Kosovu Polju preminuo je u Kliničkom centru u Prištini, potvrdio je ljekar iz te zdravstvene ustanove.

Policija je saopštila da je osumnjičeni zadobio prostrelnu ranu u pokušaju da izbjegne hapšenje i da je, nakon što je pronađen teško povrijeđen u Kosovu Polju, prevezen u Klinički centar gdje je preminuo.

“Iako postoje jaki razlozi za sumnju na samopovređivanje, policija zajedno sa drugim nadležnim organima detaljno istražuje sve okolnosti koje karakterišu slučaj”, saopštila je policija.

Iz policije su naveli da je osumnjičeni, koji je bio naoružan, u pokušaju da izbjegne hapšenje ispalio hitac na policiju, direktno ugrozivši živote policajaca kao i okolnih građana.

Napad na policiju je neutralisan, a osumnjičeni je u pokušaju da izbjegne hapšenje zadobio prostrelnu ranu u okolnostima koje se još ispituju.

Sumnja se da je sedamdesetogodišnji muškarac danas pratio dvije žene, majku i kćerku, a kada im se približio, pucao je u njih iz pištolja.

Očevici su rekli prištinskim medijima da su žrtve u srodstvu sa napadačem, ali ta informacija još nije zvanično potvrđena.

Sumnja se da je motiv napada imovinski problem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana