Obustava saobraćaja u Beogradu zbog snimanja filma o doktoru Zoranu Stankoviću

Tanjug
Foto: Tanjug

BEOGRAD- Zbog snimanja dokumentarnog filma „Svjedok“, o doktoru Zoranu Stankoviću, sutra će u Beogradu od 12.00 do 15.30 sati djelimično biti izmijenjen saobraćaj.

Tokom snimanja filma, doći će do zatvaranja saobraćaja u Ruzveltovoj ulici, u dijelu od Bulevara kralja Aleksandra do ulice Čarlija Čaplina.

Takođe će vozila JGP-a saobraćati delimično izmenjenom trasom, navedeno je u saopštenju Radio-televizija Republike Srpske. Nakon konferencije za medije, u 12.15 sati biće organizovana „Povorka sećanja“ povodom snimanja završne scene dokumentarnog filma „Svjedok“.

„Građani iz više od 25 opština i gradova Republike Srpske, pod policijskom pratnjom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u jedinstvenoj koloni srpskog stradanja doći će u Beograd i od Vukovog spomenika peške otići do groba čuvenog patologa na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana i odati mu počast“, navedeno je u saopštenju.

Film se realizuje u koprodukciji RTRS-a i Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženja nestalih lica Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana