Nastavlja se likvidacija svjedoka zločina pripadnika OVK?

Srna
Nastavlja se likvidacija svjedoka zločina pripadnika OVK?

Priština - Bleranda Curi, kćerka Bedri Curija, nekadašnjeg komandanta terorističke OVK u regionu Glogovca, moguće da je poginula sinoć pod sumnjivim okolnostima u Kosovu Polju, rečeno je Srni u Kosovskoj policijskoj službi.

U policiji tvrde da je student prava Bleranda Curi poginula kada je automobil prošao na crveno svjetlo i udario je na pješačkom prelazu.


Vozač automobila Amir Salihu je uhapšen i policija slučaj tretira kao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom, navode u policiji.

Iz policije, ipak, ne odbacuju mogućnost da je kćerka bivšeg komandanta OVK za region Glogovca stradala pod sumnjivim okolnostima.

Njen otac Bedri Curi je ubijen iz pištolja 21. aprila prošle godine, samo nekoliko dana pošto su mediji na albanskom jeziku prenijeli da je sačinjen spisak mogućih svjedoka zločina koje su počinili pripadnici OVK.

U policiji dodaju da će istragom biti otklonjene ili potvrđene sumnje o mogućoj namjernoj likvidaciji devetnaestogodišnje kćerke Bedrija Curija, jer je ona s majkom označena kao mogući svjedok u novoformiranom Specijalnim sudom za zločine protiv OVK u Hagu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana