Mitrović: Pretučeni maloletnici stabilno, ali pod teškim psihičkim stresom

Tanjug
Mitrović: Pretučeni maloletnici stabilno, ali pod teškim psihičkim stresom

KOSOVSKA MITROVICA- Dečiji hirurg dr Boban Mitrović iz Kliničko - bolničkog centra (KBC) Kosovska Mitrovica saopštio je danas da su dvoje maloletnika D.R. (17) i K.R. (16) za koje je prethodno Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju saopštila da ih je kod Zvečana pretukla kosovska policija, stabilno, ali da su pod teškim psihičkim stresom.

-Dečak je dobio više udaraca u predelu glave i udarac nogom u predelu slabina, dok je sestra, koja je bila suvozač, brutalno skinuta sa motora, vučena po zemlji i pri tome zadobila kontuzione povrede desnog ramena - rekao je Mitrović za TV Most.

On je dodao da su njih dvoje, prema njihovim rečima, zadobili povrede od  kosovske policije nakon što su ih policajci zaustavili kod sela Rudine dok su se vozili kvadom.

Dr Mitrović je rekao da su oboje nalaze na hirurškom odeljenju, kao i da su u toku dijagnostika i konsultativni pregledi.

Maloljetni K.R. i D.R, brat i sestra, brutalno su pretučeni u selu Žitkovac, u opštini Zvečan dok su vozili kvad, saopštila je sinoć Srpska lista.

Na Jarinju je juče uhapšen Dalibor Spasić, osumnjičen za napade na novinare, objavio je ministar unutrašnjih poslova u Prištini Đeljalj Svečlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana