Er Srbija: Otkazani sutrašnji letovi za Brisel

Tanjug
Er Srbija: Otkazani sutrašnji letovi za Brisel

Beograd - Er Srbija je saopštila da će, poslije terorističkih napada u Briselu i zatvaranja aerodroma u tom gradu, sutrašnji letovi između Beograda i belgijske prestonice biti otkazani.

Ovom odlukom je obuhvaćen let JU300, koji je trebalo da krene iz Beograda za Brisel u 06:50 časova, kao i povratni let JU301, koji je trebalo da iz Brisela poleti za Beograd u 10:35.


Er Srbija svim putnicima pruža pomoć i alternativne mogućnosti za nastavak putovanja da bi obezbjedila da stignu do svojih konačnih destinacija što je brže moguće, navodi se u saopštenju.

Današnji let Er Srbije iz Beograda za Brisel, koji je bio planiran u 17:30, kao i povratni let, takođe su otkazani zbog zbog zatvaranja aerodroma u Briselu nakon jutrošnjih eksplozija, rečeno je Tanjugu ranije danas u Er Srbiji.

Avio-kompanija nastavlja da pažljivo prati bezbjednosnu situaciju u Briselu i obavestiće svoje goste o eventualnim promjenama u redu letenja ka Briselu i iz ovog grada za četvrtak 24. mart.

Putnicima se savjetuje da se za sve dodatne informacije obrate kontakt centru Er Srbije putem brojeva 0800 111 528 iz Srbije ili +381 11 311 21 23 iz inostranstva, ili da posete internet sajt Er Srbije na adresi www.airserbia.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana