Prijetio majci pa zaradio, pa završio u zatvoru

G.S.
Prijetio majci pa zaradio, pa završio u zatvoru

ZAGREB - Sukob je, kako saznaje "Dnevno.hr" započeo kada je, evidentno razmaženi Zagrebčanin Vladimir, nazvao telefonom svoju majku, kako bi mu dala 300 kuna (oko 40 evra) da plati čistačici koja mu posprema stan.

Kako majka nije željela da mu da novac, on iznerviran, ali i u pripitom stanju je sočno opsovao "Pi... ti materina", što je do te mjere iznerviralo dotičnu gospođu da se odlučila na radikalne mjere prevaspitavanja.

Telefonirala je policiji i prijavila osornog sina koji je momentalno uhapšen.

Bahati Vladimir je prema izvještaju od 20. oktobra, proveo dva dana u policijskom pritvoru, a onda je i pravosnažno osuđen na 20 dana zatvora, uslovno na šest mjeseci.

U obrazloženju presude, sutkinja je pored objektivnih činjenica, koje ni Vladimir nije poricao, navela da je dotični izvršio psihičko nasilje prema svojoj majci, kao i da je zaposlen, da prima platu od 600 evra i da nema ženu i djecu koje mora da izdržava. Sutkinja mu je izrekla i zabranu prilaska žrtvi nasilja u trajanju od šest mjeseci, kao i obaveznu mjeru liječenja od alkoholizma u trajanju od jedne godine.

Ukoliko ne bude poštovao odluke suda, Vladimira čeka i zatvorska i novčana kazna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana