Prijave protiv četiri osobe zbog incidenta u Beranama

Tanjug
Prijave protiv četiri osobe zbog incidenta u Beranama

PODGORICA- Beranska policija lišila je slobode tri lica zbog incidenta koji se dogodio sinoć tokom kretanja organizovane auto kolone, dok je protiv jedne osobe podnijeta prekršajna prijava u redovnom postupku, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

G.L. je sinoć prijavio pripadnicima policije da su ga fizički napala četiri njemu nepoznata lica, a mediji su preneli da je u Ulici 29. novembra u centru Berana desetak "komita" napalo tog mladića.

Službenici Centra bezbednosti Beran se brzo identifikovali i priveli vinovnike događaja.

- Preduzetim radnjama policija je došla do sumnje da je G.L. upućivao uvredljive reči učesnicima organizovane auto kolone kada su ga I.C, A.S, J.G. i A.T. fizički napali - navodi se u policijskom saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Beranama koji se izjasnio da u radnjama pomenutih lica nema elemenata krvičnog djela.

Policijski službenici lišili su slobode I.C., A.S. i J.G. zbog prekršaja iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru i oni će biti uz prekršajnu prijavu privedeni Sudu za prekršaje u Beranama.

Protiv maloljetnog A.T. podnijeta je prekršajna prijava u redovnom postupku.

Protiv G.L. podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana